tiistai 10. huhtikuuta 2012

Arki alkaa....

Nyt on sitten lomailtu yli viikko, kun isäntä oli lomalla kotona. hdimme tehdä vaikka mitä ja lapset nauttivat isänsä seurasta. Harvinaista herkkua oli pelihetket. Pääsiäisenä ehdimme nähdä rauhassa tuttuja joita muka muuten ei ehdi nähdä. Siltä osin olemme siis rentoutuneet ja olemme nauttineen yhdessä olosta.
Minä taas olen kokenut pahimman migeenin ikinä. Olin jo kuvitellut että olin päässyt eroon tästä viheliäisestä vaivasta. En ole potenut tautia pitkään aikaan ja oikeasti olin kuvitellut päässeeni siitä. No nyt se muistutti olemassa olostaan. Päänsärky alkoi jo perjantaina ja hoitelin sitä buranalla. Lauantai iltana kipu oli kokonaan poissa ja olin onnellinen että pääsin siitä! Maanantai sunnuntaivälisenä yönä sitten iski kauhea kipu ja uusi vielä pahempana maanantai illalla.Pohdin jo voiko Stevia-makeutusaine saada tämän aikaan?
Tänään suuntaamme sitten rauhalliselle retkelle metsään, tyttöjen ja eväiden ja koirien kanssa.... Toivotaan että päänsärky ei meitä enää häiritse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti